DETTAGLI DIMENTICATI?

Intrebari Generale

Toti agricultorii care achiziționează utilaje agricole trebuie sa se informeze în prealabil în legătura modul de folosire adecvată a utilajelor achiziționate, în vederea crearii unui mediu de muncă eficient și sigur. In funcție de natura muncii, formarea poate varia de la instrucțiuni simple, adică instrucțiuni furnizate de către supraveghetor, prin intermediul unor cursuri recunoscute la nivel național, care asigura formarea de bază în legătură cu modul de folosire al utilajului respectiv și calificări acreditate la nivel național și global.

Agricultura este știința, arta sau practica care se ocupă cu procesul producerii de hrană vegetală și animală, fibre, respectiv diverse materiale utile prin cultivarea sistematică a anumitor plante și creșterea animalelor.

În termenul generic de agricultură se regăsesc științe și ocupații distincte, așa cum sunt: Acvacultura, Agrofitotehnia, Apicultura, Avicultura, Horticultura, Moluscocultura, Piscicultura, Sericicultura, Silvicultura, Zootehnia, Algocultură, Arboricultură, Bulbicultură, Canicultură, Ciprinicultură, Columbicultură, Conchiliocultură, Cuniculicultură, Floricultură, Helicicultură, Legumicultură, Linicultură, Maricultură, Mitilicultură, Oceanicultură, Oleicultură, Ostreicultură, Pomicultură, Salmonicultură, Spongicultură, Truficultură, Vinicultură, Viticultură, Zoocultură.

Având în vedere numărul mare de filiale pe care le am deschis atât în țară cât și peste hotare, în fiecare zi ne confruntam cu un număr mare de agricultori schimba utilajele agricole folosite cu unele noi. Utilajele agricole folosite sunt colectate în centre speciale, unde sunt recondiționate și revandute ulterior către micii agricultori, către fermele agricole mici, etc.

Principalele mărci pe care ne axăm procesul de vânzare reprezentată de următorii: New Holland, Laverda, Massey Ferguson, John Deer, Challenger, Fendt, Valtra, Merlo, si multi alții.

Puteți obține mai multe informații în legătură produsele comercializate de către noi, contactandu-ne de la nr de telefon afișat pe site, via email sau chiar la sediul firmei noastre din Slobozia, unde unul din tehnicienii nostrii va va oferii toate informațiile necesare în cel mai scurt timp posibil.

Puteți obține mai multe informații în legătură cu modul în care puteți devenii unul dintre furnizorii nostrii, prin simplul contact de la nr de telefon afișat pe site, via email sau chiar la sediul firmei noastre din Slobozia, unde unul din tehnicienii nostrii va va oferii toate informațiile necesare în cel mai scurt timp posibil.

Întrucât firma noastră, acoperă o gamă foarte largă de servicii si produse sau unelte agricole, putem spune cu încredere că produsele comercializate de către noi sunt foarte des utilizate în cadrul tuturor culturilor agricole, indiferent de zona în care se află.

TORNA SU